Magunkról

 

Célunk,hogy - elhivatottságunk, szakértelmünk, utazás iránti szeretetünk és személyes tapasztalatunk által - utasaink egy életre szóló élménnyel gazdagodjanak!

 

Irodánkat 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy ügyfeleink a lehető legjobb minőségben tölthessék el a pihenés napjait. A minőségi kikapcsolódáshoz a legkedvezőbb áron juthassanak az online foglalás minden előnyét kihasználva.

Egyszerű, kényelmes vásárlás: a foglalható utak széles választékát böngészheti a hét minden napján, 24 órában. Felhasználóbarát weboldalunk könnyen kezelhető és segítséget nyújt az ajánlatkéréstől a foglaláson át egészen a fizetésig.

Időmegtakarítás: nem kell tucatnyi utazási irodát személyesen felkeresnie, nálunk egy helyen gyorsan, hatékonyan össze tudja hasonlítani az ajánlatokat, és kiválasztani az ön számára legkedvezőbb utazást.

Széles választék: több, mint 30 megbízható, megfelelően biztosított és bejegyzett magyar utazási iroda ajánlatai, valamint nemzetközi utazásszervezők legkedvezőbb kínálatai egy helyen összegyűjtve, napi frissítéssel.

Jó ár-érték arány: piacképes áron kínáljuk a szolgáltatásokat, biztosítjuk a stabil minőséget, és a nyaralásához ugyanazon az áron juthat hozzá, mint az utazásszervező irodánál.

Személyes kontaktus: előzetes rendelését minden kötelezettség nélkül elküldheti, ezt követően telefonon vesszük fel a kapcsolatot önnel. Munkatársunkkal egyeztethet minden részletet, továbbá megválaszoljuk felmerülő kérdéseit is.

Folyamatosan megújuló weboldalunkon megtalálhatóak a legjelentősebb hazai és nemzetközi utazásszervezők napról napra frissülő ajánlatai, így kényelmesen válogathat az Önnek árban és minőségben leginkább megfelelő utazások között. Természetesen szervezünk egyéni igények alapján összeállított speciális utazásokat is, bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Irodánk közvetlen kapcsolattal rendelkezik a legkorszerűbb számítógépes helyfoglalási rendszerhez, ezzel is megkönnyítve a teljes körű, gyors kiszolgálást.

Online foglalási rendszerünk precíz és azonnali helyfoglalást eredményez.

Közel 20 éves szakmai tapasztalatunk lehetővé tette, hogy a legkedveltebb úti célok jelentős részét személyesen is felfedezzük, így korrekt, naprakész felvilágosítást tudunk nyújtani a nyaralóhelyekről. Az utazás az év legértékesebb időszaka, ezért igyekszünk felelősségteljesen összeállítani nyaralásának részleteit.

Tevékenységi kör:

- Nyári és téli üdülések, egzotikus utazások a világ minden tájára
- Egyéni igények alapján összeállított csomagtúrák
- Egyéni szállásfoglalás a világ bármely pontjára
- Belföldi szállásfoglalás – apartmantól az 5 csillagos kategóriáig
- Külföldi álomesküvők, nászutak
- Körutazások Európában és Egzotikus tájakon
- Hétvégi városlátogatások
- Egzotikus, mediterrán, folyami hajóutak óriási választéka
- Fapados és menetrendszerinti repülőjegyek értékesítése
- Üzleti utaztatások teljes körű megszervezése
- Egyéni, - és csoportos síutak szervezése
- Külföldi sporteseményekre belépőjegyek
- Külföldi autóbérlés
- Utasbiztosítás a legmegbízhatóbb Biztosító Társaságoktól (Colonnade, Mondial, EUB)
- Utazási Utalványok vásárlása különböző címletekben
 

Kérjük, tiszteljen meg bennünket bizalmával, szeretettel várjuk megkeresését következő Utazásához.

Ajánlatkérésére 24 órán belül válaszolunk!

 

Centrum Travel – Útba igazítjuk!

 

Az ÖN személyes utazási tanácsadói: 

Tóth Lilla

+36 30 588 5220

Sziklai-Horváth Bernadett

+ 36 30 722 3845

E-mail: info@centrumtravel.hu