Foglalási útmutató

Köszönjük, hogy utazása lefoglalásához a Centrum Travel Kft. szolgáltatásait veszi igénybe!

Kérjük, figyelmesen olvassa át foglalási útmutatónkat!

     1. Online ajánlatkérés

Weboldalunkon több, mint 30, megbízható utazásszervező ajánlatai közül válogathat, melyeket irodánk azonos áron biztosít ügyfelei részére. A partnereink által meghirdetett akciók, előfoglalási árak, törzsutas-, és egyéb kedvezmények irodánkban teljes mértékben érvényesíthetőek!

Abban az esetben, ha még nem sikerült konkrét ajánlatot választania, az ajánlatkérés menüpont alatt személyes adatait, valamint az úthoz kapcsolódó paramétereket megadva küldheti el ajánlatkérését irodánk részére. Ezt követően munkatársunk a gyorsabb ügyintézés érdekében telefonon veszi fel Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a részleteket.

Amennyiben sikerült konkrét ajánlatot választania, nincs más dolga, mint a kívánt szállodára kattintani, a további ajánlatok (időpontok és árak) menüpontnál pedig kiválasztani az időpontra, az utazók létszámára, az étkezés módjára, illetve a szobatípusra vonatkozó adatokat. Ezt követően fogja látni az utazás teljes árát. Az ajánlatkérés elküldéséhez az ajánlatkérő adatai menüpontnál adja meg személyes adatait, majd kattintson a "Fizetési kötelezettség nélküli ajánlatkérés elküldése" gombra

     2. Megrendelés

Ezután ellenőrizzük a szabad férőhelyeket, majd telefonon vesszük fel Önnel a kapcsolatot az egyszerűbb egyeztetés céljából. Minden esetben e-mailben is tájékoztatjuk az út pontos és végleges áráról, illetve a szabad kapacitásról.

Amennyiben a visszaigazolást követően továbbra is fenntartja foglalási szándékát, lehetőség szerint félretesszük Önnek a választott utat, és elküldjük a foglaláshoz szükséges dokumentumokat (utazási szerződés, a szervezőiroda általános szerződési feltételei, díjbekérők), melyeket aláírva szükséges visszajuttatni irodánk részére e-mailben. Az utazási szerződésben feltüntetett árak már az út pontos és végleges árát tartalmazzák!

Ezt követően Önnek többféleképpen van lehetősége befizetni a választott útra.

  • Indulási naptól számított 35 napon kívüli utazások foglalása esetén az utat előleggel, azaz 40% fizetéssel tudja foglalni. (Egyes akciók keretében az előleg mértéke változhat.)
  • Indulási naptól számított 35 napon belüli utazások foglalása esetén az út teljes árának befizetése szükséges.

A szolgáltatások végleges megrendelése akkor történik meg, ha az aláírt dokumentumok visszaérkeztek hozzánk (e-mailben), valamint a foglaláshoz szükséges díj teljesítésre került. Amennyiben az említett feltételek a megadott határidőig nem valósulnak meg, munkatársaink a megrendelés teljesítésére nem kötelezhetőek.

     3. Visszaigazolás a Centrum Travel Kft. részéről

Ezt követően minden esetben kap tőlünk egy írásos visszajelzést, hogy sikerült-e a foglalás, vagy sem. Miután az Ön útválasztása és költségének kifizetése között több nap telhet el, és opciós foglalásra nincs lehetőség, elképzelhető, hogy ezen idő alatt a kiválasztott útra a helyek betelnek. Amennyiben ez kivételesen mégis előfordul, és a foglalást nem sikerül teljesíteni, Önnel egyeztetve és az igényeit figyelembe véve keresünk hasonló lehetőséget. Abban az esetben, ha az újabb ajánlataink közül egyik sem nyerte el a tetszését és nem tudunk Önnek megfelelő utat biztosítani, a befizetett összeg visszautalásra kerül. Sajnos, kamatot nem tudunk fizetni, és az ebből eredő bármilyen kár igényét nem áll módunkban elfogadni és elismerni.

     4. Foglalás utáni módosítások, lemondás

Amennyiben előfordul olyan sajnálatos, vagy váratlan esemény, amely befolyásolja az utazás dátumát vagy szereplőit, és az utazást módosítani/lemondani szükséges, kérjük, minél előbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk megoldani a kialakult szituációt! 

     5. Részvételi jegy

Az utazáshoz szükséges dokumentumokat (részvételi jegyek, repülőjegyek, fontos tájékoztató nyomtatványok, biztosítások) indulás előtt kb. 7 nappal a foglaláskor megadott email címre küldjük A részvételi jegyek az utazásukhoz szükséges minden fontos információt tartalmaznak (menetrendet, találkozók ideje és helye, a visszautazás ideje, választott szálloda, ellátás stb.)

Kérjük figyelmesen olvassa át a dokumentumokat és kinyomtatva vigye magával a választott útra!
 

A kiküldött e-maileket kézbesítettnek tekintjük. Nem olvasott, nem megkapott, és nem letöltött dokumentumok hiányosságából fakadó károkért felelősséget nem vállalunk! Az utazási dokumentumokat az indulás napjáig megőrizzük Önnek!

 

Véleményezés:

Fontosnak tartjuk, hogy elégedett Utasaink legyenek, ezért minden egyes Utazónk véleményét hasznosnak tartjuk. Amennyiben van rá lehetősége, szívesen fogadjuk élménybeszámolóját az utazás során tapasztaltakról!

 

A Centrum Travel Kft által üzemeltett www.centrumtravel.hu oldalon feltüntetett információkból vagy információ hiányból származó károkért, a hiányosan vagy tévesen feltüntetett árakért a Centrum Travel Kft. nem vállal felelősséget!

A Centrum Travel Kft. fenntartja magának azt a jogot, hogy az oldalon feltüntetett információkat, árakat a megrendelés előtt, után és közben is módosítsa. Az oldalon feltüntetett árak folyamatosan módosulnak illetve módosulhatnak (pl.:előfoglalási akciók (first minute), akciós árlisták, az utazásszervezők aktuális akcióinak kiadása (last minute), stb.), ezért az árakból adódó károkért felelősséget nem tudunk vállalni!

 

Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

 

Centrum Travel Kft.

Elérhetőségeink:

Sziklai-Horváth Bernadett: +36 30 722 3845 

Tóth Lilla: +36 30 547 5921 

E-mail: info@centrumtravel.hu