Foglalási útmutató

 

Köszönjük, hogy utazása lefoglalásához  a Centrum Travel Kft. szolgáltatásait veszi igénybe!

Kérjük, figyelmesen olvassa át  foglalási útmutatónkat!


A Centrum Travel Kft. Magyarországon bejegyzett Utazási Iroda, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által kiadott regisztrációs száma:

§  A cég cégjegyzékszáma: 01-09-993063

§  A cég adószáma: 24155434-1-43

A Centrum Travel Kft által üzemeltett www.centrumtravel.hu oldalon feltüntetett információkból vagy információ hiányból származó károkért, a hiányosan vagy tévesen feltüntetett árakért a Centrum Travel Kft. felelősséget nem vállal!

1.Útválasztás

A kiválasztott utazási ajánlatra kattintva megtekintheti az utazás módját, időtartamát, a szállás adatait, képgalériát, körutak városlátogatások esetében pedig a programleírásokat is. Az indulási napra kattintva tekintheti meg a részletes árkalkulációt. Elolvashatja a biztosítási módozatokat és feltételeket a nevükre kattintva. Esetenként a kedvezmény feltételekről és fakultatív programokról kaphat felvilágosítást.

Ajánlataink a készlet erejéig és a szabad helyek függvényében érvényesek!

Az Euro-ban meghatározott díjakat nemcsak Euro-ban, hanem választása szerint forintban is kiegyenlítheti. Amennyiben az Euro-ban meghatározott díj forintban történő kiegyenlítését választja, akkor a forint összeg a Raiffeisen Bank fizetés napján érvényes napi valuta eladási árfolyamának alkalmazásával kerül átszámításra Euro-ra. Amennyiben az Euro-ban meghatározott díjat a Centrum Travel Kft-nek valamely okból (pl. szerződéstől történő elállás) vissza kell fizetnie az utas részére, akkor a Centrum Travel Kft. a visszafizetést Euro-ban teljesíti, akár Euro-ban, akár forintban történt a befizetés. Amennyiben az utas a befizetett összeg visszafizetését forintban kéri, akkor a visszajáró Euro összeg az MKB Bank fizetés napján érvényes napi valuta vételi árfolyamának alkalmazásával kerül átszámításra forintra.

Munkatársaink az elvárható legnagyobb gondossággal ellenőrzik az oldalakon található árak és információk valódiságát, azonban előfordulhatnak apróbb pontatlanságok, hibák,melyekért felelősséget nem vállalunk. Az utazási szerződés (megrendelés) alapján rögzített, majd az utazásszervező által visszaigazolt árak és információk tekinthetők véglegesnek. Az adott országba történő belépési feltételek (vízum, útlevél érvényesség) ellenőrzése az Utazó felelőssége.

2. Érdeklődés egy útra

Kattintson a kiválasztott időpontra az utazás lefoglalásának folyamata elindításához. Itt kell kitöltenie az utazók létszámát (ha pontos gyermek árat szeretne kapni, kérjük a születési adatokat is adja meg), a választott kiegészítő szolgáltatásokat, valamint meg kell adnia személyes adatait. Ha megtalálta az Önnek tetsző utat, és a dátumra is rákattintott, a "Elfogadom az Utazási Feltételeket tovább>>" gombra kattintással jelzi foglalási szándékát.

3. Megrendelés

A foglaláskezdeményezés elküdése után ellenőrizzük a szabad férőhelyeket, így akár 1, maximum 48órán belül megtudhatja, hogy az Ön által választott út foglalható-e.

Ezt követően elsősorban e-mailben tájékoztatjuk az út pontos és végleges áráról, illetve a szabad kapacitásról. Kérjük, a foglalás elküldése után fokozottan ellenőrizze postaládáját!

Amennyiben a visszaigazolást követően még fenntartja foglalási szándékát, elküldjük a foglaláshoz szükséges dokumentumokat. melyeket aláírva szükséges visszajuttatni irodánk részére.( faxon, e-mailen)

1. utazási szerződés/megrendelés - tartalmazza:

§  megrendelő neve, címe, elérhetősége

§  utazásszervező, úticél, utazás ideje, szolgáltatások és árai

§  fizetési feltételek

Az utazási szerződésben feltüntetett árak már az út pontos és végleges árát tartalmazzák!

2. a kiválasztott út szervezőjének utazási feltételei. Irodánk  kizárólag megbízható utazásszervezők ajánlatait jeleníti meg, és értékesíti oldalán.

A Centrum Travel Kft. fenntartja magának azt a jogot, hogy az oldalon feltüntetett információkat, árakat a megrendelés előtt, után és közben is módosítsa. Az oldalon feltüntetett árak folyamatosan módosulnak illetve módosulhatnak (pl.:előfoglalási akciók (first minute), akciós árlisták, az utazásszervezők aktuális akcióinak kiadása (last minute), stb.), ezért az árakból adódó károkért felelősséget nem tudunk vállalni!

4. Általános Fizetési Tájékoztató

Az út rendelkezésre állását jelző e-mailt követően Önnek többféleképpen is lehetősége van az útra befizetni. 

·   Indulási naptól számított 35 napon kívüli utazások foglalása esetén az utat előleggel, azaz 40% fizetéssel kell foglalni.

·   Indulási naptól számított 35 napon belüli utazások foglalása esetén teljes, 100% befizetés szükséges.

A szolgáltatások végleges megrendelése akkor történik meg, ha hozzánk visszaérkezett az aláírt megrendelés/szerződés és általános utazási feltételek (e-mailben), illetve teljesítésre került a megadott részvételi díj.
Teljesítésnek a számlánkra történő jóváírás dátuma számít. Bármelyik is hiányzik a 3 feltétel közül a megadott határidőig, munkatársaink nem kötelezhetőek a megrendelés teljesítésére.

5. Árgarancia:

A Centrum Travel Kft. garantálja, hogy az utakat ugyanazon az áron biztosítja ügyfelei részére, mint az utazásszervező iroda saját iroda vagy iroda hálózatán belül.

6. Visszaigazolás a Centrum Travel Kft. által

Minden esetben kap tőlünk egy rendszerlevelet, sikerült-e a foglalás, vagy sem. Miután az Ön útválasztása és ennek költségének kifizetése között több nap telhet el, elképzelhető, hogy ezen idő alatt a kiválasztott útra a helyek betelnek. Amennyiben ez a ritka esemény előfordul, és nem sikerül teljesíteni a Foglaláskérést, az Ön igényeit figyelembe véve keresünk hasonló Ajánlatot Önnel egyeztetve. Amennyiben ajánlatunk nem nyerte el tetszését, és nem tudunk Önnek megfelelő utat biztosítani, a befizetett összeget visszafizetjük. Sajnos, kamatot nem tudunk fizetni, és az ebből eredő bármilyen kárigényét nem áll módunkban elfogadni és elismerni.

 

7. Foglalás utáni módosítások, lemondás

Amennyiben előfordul olyan sajnálatos, vagy váratlan esemény, amely befolyásolja az utazás dátumát, vagy szereplőit, és módosítani/lemondani kell az utazást, kérjük, minél előbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessük megoldani a kialakult szituációt!
 

 

8. Részvételi jegy

Az utazás lefoglalásával kapcsolatos dokumentumokat (úti okmányok, fontos tájékozató nyomtatványok, biztosítások, esetleges menetrendváltozás) indulás előtt 7-10 nappal a foglaláskor megadott email címre küldjük, ezért javasoljuk, hogy gyakorta ellenőrizze postafiókját!

Szervezett repülős utazásoknál  irodánktól egy részvételi jegyet (voucher) kap. Ebben az esetben a repülőtéren az utazásszervező iroda képviselőjétől kapja meg a repülőjegyet, és egyéb úti okmányokat (szállás voucher, biztosítás stb.) .A részvételi jegy tartalmazza  az utazásukhoz szükséges minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét és helyét, a visszautazás idejét, választott szállást és ellátást stb. Kérjük figyelmesen olvassa el és nyomtassa ki a részvételi jegyet, mivel ezzel tudja átvenni a repülőtéren az utiokmányokat indulás előtt 2 órával!

A kiküldött e-maileket kézbesítettnek tekintjük. Nem olvasott, nem megkapott, és nem letöltött dokumentumok hiányosságából fakadó károkért felelősséget nem vállalunk! Az utazási dokumentumokat az indulás napjáig megőrizzük Önnek! 

 

9. Véleményezés

A Centrum Travel Kft. fontosnak tartja, hogy elégedett Utasaik legyenek, ezért minden egyes Utazónk véleményét hasznosnak tartjuk. Kérjük, utazás után, ha módja van rá, küldjön képet a szálláshelyről, esetleg írjon élménybeszámolót a weboldalon található Vendégkönyv menüpont alatt!

 

10. Irodánk tanácsadói díjat számol fel, mely foglalás összegétől függően 5.000 - 15.000 Ft között változik.

 

Köszönjük figyelmét!

Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére az oldalunkon feltüntetett elérhetőségeken!

 

Centrum Travel Utazásközvetítő Kft.

Elérhetőségeink:

Sziklai-Horváth Bernadett: +36 30 722 3845 

Tóth Lilla: +36 30 547 5921 

E-mail:  info@centrumtravel.hu